Pridobivanje perspektiv

Program Home Comfort Expert je namenjen inštalaterjem, ki želijo diferencirati svojo ponudbo, povečati dobičkonosnost in se razširiti na nove trge.

Ko so enkrat sprejeti v program, so naši partnerji upravičeni do številnih prednosti, ki spodbujajo novo rast in krepijo odnose s strankami.

Našim Home Comfort Expert pomagamo z najboljšo podporo, ki jo lahko nudimo: Ponujamo usposabljanje za izboljšanje tehničnih kvalifikacij in vodstvenih sposobnosti. Poleg tega vam zagotavljamo pomoč pri trženju in strokovno podporo, kar olajša uspešen prikaz prodajnih salonov, brendiranih vozil, razstavnih polic in prostorov in še veliko več. Partnerji se lahko zanašajo tudi na prvovrstne pakete vezane na proizvode in cene.


Preidimo k bistvu: Ustvarjamo močna partnerstva z jasnimi odnosi. Home Comfort Expert je ključen del prodajne sile Daikin in naša glavna pot na trg. Zato se lahko naši partnerji zanesejo na informacije iz prve roke, vedno smo pripravljeni prisluhniti njihovim skrbem in poskušamo storiti vse za njihovo podporo. Prepričani smo, da je zaupanja vredno partnerstvo središče, ki vodi do rasti in blaginje tako za partnerje kot tudi za Daikin. Skupaj gradimo edinstveno mrežo, ki postavlja nove standarde v stanovanjskem poslu.


6 koristi za naše partnerje

Povzeto, naši Home Comfort Experts se lahko zanesejo na šest izjemnih prednosti:

Močni informacijski kanali in prednostno obravnavanje
Koncept trženja in podpora, strokovna podpora in storitve
Dobri paketi izdelkov in cen
Močno in zaupanja vredno partnerstvo
Jasni odnosi
Večja prodaja

Nadgradnja z našim seznamom bonusov

Šest prednosti velja za vse naše Home Comfort Experts. Partnerji, ki bi radi pridobili dostop do več prednosti, lahko sodelujejo v naši bonusni shemi in postanejo partnerji HCE Premium. Izpolnjevati morajo več zahtev, vendar lahko zbirajo bonus točke, ki jim dajejo posebne ugodnosti.

Odvisno od skupnega števila bonus točk, lahko dosežejo določeno stopnjo - srebrno, zlato, platinasto - v naši bonusni shemi. Status velja eno leto in je po vsakem obdobju ponovno ocenjen. Višja raven pomeni večje koristi za partnerja HCE Premium.