Nudimo va montaža klime v koper, servis klime koper,toplotne črpalke koper, talno gretje obala koper izola,blagovnih znam daikin klime koper obala, hitachi klime koper obala in mitsubishi klime koper obala.

Spoštovani,

V podjetju PDC d.o.o. - Doogy clima system se ukvarjamo:

s prodajo, montažo in servisom visoko učinkovitih naprav za
klimatizacijo, ogrevanje in hlajenje ter lokalno prezračevanje
.

Smo podjetje s strokovnim kadrom z dolgoletnimi izkušnjami s področja naših storitev. V njem delamo izkušeni, prijazni in strokovno podkovani ljudje. Naš končni cilj je popolnoma ustreči željam posameznika, ki se na nas obrne.

Dolgoletne izkušnje nam omogočajo sodelovanje s svetovno znanimi proizvajalci, ki se ukvarjajo z razvojem in uporabljajo najnovejšo tehnologijo , ki v novogradnjah kakor tudi pri obnovi obstoječih zgradb poskrbi za zmanjševanje porabe energije in onesnaževanja.

S sodelovanjem z različnimi strokovnjaki, projektanti, monterji in serviserji zagotavljamo hiter, strokoven odziv in garancijo na klimatske naprave, toplotne črpalke, opravljeno storitev in materjal iz naše ponudbe in s tem zadovoljitev potreb potrošnika.

Nudimo vam montaža klime koper, servis klime koper, toplotne črpalke koper, talno gretje blagovnih znamk Daikin, Hitachi in Mitsubishi na področju Koper, Izola, obala.

Direktor PDC d.o.o. : Primož Dolgan